Stockholm e bra men Norrland e bäst

Ja dagen blev bra! När lektionerna väl började så blev man lite gladare! Dock har jag haft on i huvudet idag oxå men försvan mitt på dagen så. Efter skolan skyndade jag mig hem för att hinna sortera in alla mina kläder osv i garderoben och städa lite innan Stefan kom. Så vi har handlat nu och ätit lite nudlar ;) Har även köpt en ny piercing till näsan! Ska nu he igång en film nu. Sagan om de två tornen ska vi se! :D Sedan far vi hem till honom och sover över där!
 
Fråga
Har läst din blogg väldigt länge och undrar varför du flyttade till Stockholm då varje inlägg verkar handla om hur tråkigt och drygt allt är??
 
Svar: Sjukt bra fråga. Egentligen så är inte allt så drygt utan de senaste dagarna har varit lite krångliga om man säger så. Plugget har börjat igen på riktigt och jag tycker ändå att jag itne bara skriver att det är drygt i Stockholm? Ja i allafall så flyttade jag till Stockholm för att åtminstone försöka att följa sin dröm att bli skådespelare. Bara det att det fanns ju i Luleå MEN det är mer teater om man säger så. På den skola jag går nu på e både teater och lite skådespelare. Sedan så är det kul med lite förändring ibland men det är svårt att flytta 80mil från sin familj oxå. Något bra med Stockholm är att det finns mycket möjligheter att välja mellan. Men visst jag trivs bättre uppe i Norrland sedan har kärleken oxå en talan just nu. Har aldrig varit så kär i mitt liv men jag vill försöka följa mina drömmar och bli skådespelare och min Syo på skolan sa att det finn större chanser i Stockholm så jag testar! :) Även roligt att du läser min blogg och kommer frågor och hoppas att du fick något bra svar! :) 
 
Puss&Kram Bella