Ibland får man vara stolt!

Har inte bloggat mycket alls på senaste tiden. Förra veckan var det ganska mycket plugga och jag har fokuserat mycket på min träning senaste tiden. Har tränat varje dag förutom lördag och söndag i snart 2 veckor! Det går riktigt bra! Idag var det nog den bästa dagen. De sista två minuterna som jag skulle springa ökade jag hastigeheten ganska mycket. Senare glömde jag bort tiden så sprang 10 minuter mer! Styrketräningen går utmärkt och blir bara fruktansvärt glad att jag klarar av att gå till gymmet tidigt på morgonen fast jag har lov! I morgon ska jag nog simma för börjar få ont på främre sidan fotleden. Och inga jäkla skador ska fan komma nu!
 
Lovet blev att tillbringa i Stockholm. Dels ganska bra för då tappar jag inte min träning. Kan även umgås med mina vänner och på fredag blire att fara in till stan för att gå till Toxic! Första gången man ska festa! Annars så rullar livet på. Grubblar lite smått över de skolarbeten som kommer men allt ordnar sig! 
 
Senaste dagarna har jag varit väldigt snäll! Gått upp och gjort frukost till Stefan varje jäkla morgon! Till och med idag då det var MIN namnsdag! Men ibland är man lite extra snäll!